Alex Velea nu mai poate trăi fără Antonia

Alex Velea nu mai poate trăi fără Antonia

Recent, Alex Velea ar fi dat cărţile pe faţă cu apropiaţii lui cărora le-ar fi mărturisit sentimentele faţă de colega lui de scenă şi faptul că mariajul lui ar fi ajuns la final.
Potrivit surselor din preajma lui Velea, de câteva zile, artistul ar căuta un apartament în care să se mute, fiind hotărât să-şi părăsească nevasta. “Este o chestiune de zile”, spun apropiaţii lui.
Toată această poveste coincide cu reîntoarcerea lui Alex în preajma Antoniei, după ce Ana, soţia lui, i-ar fi interzis să se mai apropie de ea, aruncând în joc soarta mariajului lor.
Încercând să pună umărul la redresarea acestei căsnicii, impresarii au făcut şi ei front comun cu Ana, renunţând să-i mai trimită pe Alex şi Antonia împreună la concerte.
Minunea nu a ţinut prea mult şi, săptămâna trecută, Velea a încălcat ultimatumul Anei şi a mers la mare cu Antonia, e drept, pentru a participa la un eveniment Pro FM.
Escapada pe litoral nu le-a fost de ajuns şi vineri seara s-au întâlnit din nou, la un eveniment monden din afara Bucureştiului, unde au avut momente în care s-au comportat ca şi cum ar fi fost singuri pe lume.
Mai mult, recent, pentru a tranşa situaţia, Antonia i-ar fi mărturisit socrului ei, singurul care mai spera în împăcarea cântăreţei cu Vincenzo, relaţia cu Velea.
În aceste condiţii iminenţa unui divorţ devine plauzibilă.